Condiții pentru returnarea produselor!

Dorința noastră este ca produsele pe care ți le oferim să fie în deplină concordanță cu nevoile tale.

În caz contrar, conform Ordonanței de Urgență 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renuntă la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului”.

Notificarea se va data, semna și trimite prin e-mail la adresa: comenzi@montanaplant.ro.

În situația menționată mai sus, clienții noștri pot returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură.

Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate, înseamnă că sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor tale.

Returnarea produselor se va face prin același curier prin care au fost primite. MontanaPlant se obligă să restituie clientului sumele încasate, pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data renunțării în scris la colet.

Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de MontanaPlant. Suma înapoiată clientului include doar valoarea de achiziție a produsului.

Toate produsele returnate trebuie să fie într-o stare perfectă, fără urme de utilizare vizibile, cu etichetele originale și în ambalajul original.